Podmínky ochrany osobních údajů

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je VIP DOG TAGS s.r.o., IČ: 07952066 se sídlem na ulici Vorařská 4, Praha 4, 14200 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Vorařská 4, Praha 4, 14200

email: [email protected]

telefon:+420 776 513 721

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  3.  
    1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
    1. Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
    1. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.
    1. Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
    1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
    1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby provozování e-shopu (paymefunnels) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
    • zajišťující marketingové služby.
    1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.
    1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesla, šifrvání, zálohy.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
  4.  
  1. Závěrečná ustanovení

    1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
    2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
    3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

    Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nejprodávanější

  • karbonové_vojenské_VIP_známky_na klíče
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    family collection

    Carbon US Dog Tags For Your Keys Single

    Rated 0 out of 5
    490.00 690.00  Add to cart
  • Carbon_dogtags_VIP_style_for_men
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    VIP Collection

    VIP Carbon Dog Tags Single

    590.00 690.00  Add to cart
  • karbonové_US_dogtags_vojenské_známky
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    VIP Collection

    VIP Carbon Dog Tags Set

    Rated 0 out of 5
    990.00 1 190.00  Add to cart
  • dog_tags_set_aluminium_engrave
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    VIP Collection

    Aluminium Colours Dog Tags Set

    Rated 0 out of 5
    249.00 349.00  Add to cart
  • Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    VIP Collection

    Aluminium Colours Dogtags Single

    Rated 0 out of 5
    149.00 199.00  Add to cart
  • Sale! Dogtags_shiny_single_vojesnka_znamka
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Orig. US Dog Tags Silver Shiny ,,Milspec” Single

    Rated 0 out of 5
    220.00  169.00  Add to cart
  • Sale! Dogtags_shiny_lesklé_vojenské_známky
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Orig. US Dog Tags Silver Shiny ,,Milspec” Set

    Rated 0 out of 5
    390.00  290.00  Add to cart
  • Sale! single_dogtags_black_identifikační_známka
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Original US Dog Tags Black Single

    Rated 0 out of 5
    290.00  190.00  Add to cart
  • Sale! Dogtags black_černé psd známky_černé_vojenské známky
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Original US Dog Tags Black Set

    Rated 0 out of 5
    390.00  290.00  Add to cart
  • Sale! Dogtags_gold_original_US army
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Original US Dog Tags Gold Single

    Rated 0 out of 5
    290.00  169.00  Add to cart
  • Sale! Dogtags_gold_zlate_vojenske_znamky
    Přidat na seznam přání
    Přidat na seznam přání
    ARMY Collection

    Original US Dog Tags Gold Set

    Rated 0 out of 5
    390.00  290.00  Add to cart